lunes, 20 de julio de 2015

III Volta a peu de Palomar, 18/07/2015

Després de cinc proves disputades en el “VII Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d'Albaida”, l'empresa cronometradora ens facilita una classificació on ens dóna la posició d'arribada dels corredors siguin o no del circuit i sense distinció de sexe.
Aquesta sisena carrera corresponia a la “III Volta a peu del Palomar”, que va tenir lloc el dissabte 18 de juliol de 2015, en l'esmentada localitat valenciana, on els 478 classificats van haver de cobrir una distància de 7.800 metres i suportar la forta calor reinant.
En la prova tornava a imposar-se el corredor del Masquerunning-km42, Castellano Preciado, Edison Steben, amb 0:26:59, el primer atleta del Club Atletisme Alcoi en creuar la meta va esser: 120 Giner Monserrat, Marcos, 0:34:17, C. A. Alcoi, Vet. A Masc. 042, els altres atletes del club es van classificar així:
185 Sempere Quilis, José V., 0:36:15, C. A. Alcoi, Vet. B Masc. 040
227 Díaz Pérez, Cristina, 0:37:41, C. A. Alcoi, Vet. A Fem. 008

384 Mira Cabrera, Saúl, 0:42:37, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 122